Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve milli egemenliğimizin tüm dünyaya ilan edilişinin 105. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ifadesi bugünün anlamını veciz bir şekilde ifade etmektedir.
Bağımsızlık yolunda Necip Türk Milleti’nin azim ve kararlılıkla başlattığı varoluş mücadelesinin son adımı bu gün atılmış ve ulusal egemenliğimizin tescillendiği 23 Nisan günü Atatürk tarafından “milletimizin aydınlık geleceği ve omuzlarında demokrasiyi yükseltecek nesil” olarak görülen çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmiştir.
Aziz Milletimizin huzuru ve refahı, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin daha da gelişmesi ve kalkınması adına gelecek güzel günleri kucaklayacak olan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve en önemlisi özgür irade sahibi bireyler olarak hayatlarını idame ettirmeleri hepimizin en büyük arzusudur.
Biliyor ve inanıyorum ki çocuklarımız yakın bir gelecekte ülkemizin yönetiminde söz sahibi olarak Aziz Milletimizin ufuklarını aydınlatacak, Güçlü Türkiye’yi omuzlarında yükseltecek ve tüm dünyanın özlediği barış ve kardeşliğin tesisi için tereddüt göstermeksizin çaba sarf edeceklerdir.
Büyükleri olarak bizler de Aziz Milletimizin ve tüm mazlum milletlerin umut çiçekleri olan çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu yaşaması, çağın gereklerinden ziyadesiyle istifade etmesi, donanımlı, yetenekli ve şuurlu nesiller olarak yetişmesi için her türlü tedbiri alacağız, onlara sorumluluklar vererek özgüvenlerini pekiştireceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden Türkiye Büyük Millet Meclisi mensuplarını, kanlarıyla Vatan toprağının hamurunu yoğuran Aziz Şehitlerimizi, aramızdan ayrılan Şanlı Gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm dünya çocuklarına ve bütün insanlığa barış, refah ve huzur getirmesini diliyor, Muhterem Halkına ve Yüce Türk Milleti’ne en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
HADİ ÖZTOP- VİRANŞEHİR
Birleşik Rusya, küçük fonlar üzerindeki yükü azaltmak için Devlet Duma’sına bir yasa tasarısı sundu
Rusya Devlet Duması, seyyar eczanelerle ilgili Birleşik Rusya yasa tasarısını ilk okumada onayladı. Bu yasa, kırsal bölgelerde ilaçlara erişimi artıracak
Bir teleskop, bir yapım seti ve Federasyon Konseyi ziyareti: Birleşik Rusya bölgesel şube sekreterleri, valiler ve Devlet Duma milletvekilleri çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürdü
Soyuzmultfilm’e bir gezi, metro turu, bir sanatçı seti ve bir elektro gitar: Birleşik Rusya, “Yolka Zhelaniy” (Dilekler Noel Ağacı) ile çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürdü
«Единая Россия» и фонд «Ветераны специальной военной операции и контртеррористических операций» из Екатеринбурга передали партию техники бойцам СВО в Ростовской области
Birleşik Rusya, Moskova’da “Yıldızla Tatbikat” düzenledi