Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, Cumhuriyetimizin kuruluşun 101.kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 101. Yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz.
Cumhuriyet, her türlü imkânsızlıklara rağmen çok ağır bedeller ödenerek, örnek vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla gösterilen kahramanlığın eseridir. Nitekim ezelden beridir hür yaşamış Türk Milleti Kurtuluş Savaşı’nı da bu azimle kazanmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eserim dediği Cumhuriyet, geleceğimizin de en büyük güvencesidir.
Kurtuluş Savaşı milletimizin var olma mücadelesi, Cumhuriyet ise yeniden dirilişinin sembolüdür.
Bu duygu ve düşüncelerle; canlarını bu vatan, millet ve devlet uğruna feda eden, sahip olduğumuz tüm değerleri bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
HADİ ÖZTOP-VİRANŞEHİR
Birleşik Rusya’nın girişimiyle, Yaroslavl bölgesindeki Dyudkovo köyünde şehit düşen SVO askerleri anısına anıt plaketleri açıldı
При поддержке «Единой России» в Курчалоевском районе Чечни прошёл волейбольный турнир среди школьников
По партпроекту «Единой России» «Цифровая Россия» для студентов и волонтёров Владимирской области организовали профориентационную программу
Birleşik Rusya, İvanovo’daki bir çocuk parkında temizlik günü düzenledi
Volgograd Bölgesi’ndeki Volzhsky’de, Birleşik Rusya, SVO gönüllüsü onuruna bir Kahramanlar Masası açtı
KRAL GAZETECİ ABDULLAH YİĞİT `TEN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI