Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

HADİ ÖZTOP `TAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

HADİ ÖZTOP `TAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
06.03.2024
A+
A-

HADİ ÖZTOP `TAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, mesajında şu ifadelere yer verdi;

8 Mart 1977 yılında Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda alınan kararla tüm dünyada kutlanan “Dünya Kadınlar Günü” kadın haklarının hatırlanması, sorunlarının çözümlenmesi ve kadınlarımızın sosyal yaşamda hak ettikleri yere gelmesi açısından önemli bir gündür.

Kadınlarımızın toplumda hak ettikleri konuma yükselmeleri, geleceğe güvenle bakmaları, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerin başarısında etkin bir rol oynamaktadır. Bir ana olarak, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirerek, topluma faydalı birer fert olmaları yolunda gösterdikleri gayret ve fedakârlık, her türlü takdirin üstündedir.

Toplumumuzun aile yapısında müstesna bir yere sahip olan kadınımız, aile kurumunun temel taşı, değerlerinin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu rolünü üstlenerek, şefkatin, fedakârlığın, sabrın ve özverinin sembolü olmuştur.

Tarihin her döneminde erkeği ile omuz omuza verip, hayatın her aşamasında görev alan Şerife Bacılar, Halime Çavuşlar, Nene Hatunlar Milli Mücadele döneminde sergiledikleri özverili, fedakâr ve vatansever tutumlarıyla adını tarihe yazdırarak destanlaşmışlardır. İşte bu nedenledir ki 8 Mart, varlıklarıyla kahramanlığın, dayanışmanın, asaletin, sonsuz sevgi ve merhametin timsali kadınlarımızın gurur günüdür.

Bu vesile ile bütün kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü” kutluyor, yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren tüm annelerimize ve kadınlarımıza mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum.

HADİ ÖZTOP- VİRANŞEHİR

 

REKLAM ALANI