Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

HALFETİ’DE VATANDAŞLAR YOL ÇALIŞMALARIYLA YAZIN TOZDAN, KIŞIN ÇAMURDAN KURTULUYOR

HALFETİ’DE VATANDAŞLAR YOL ÇALIŞMALARIYLA YAZIN TOZDAN, KIŞIN ÇAMURDAN KURTULUYOR
13.09.2021
A+
A-

HALFETİ’DE VATANDAŞLAR YOL ÇALIŞMALARIYLA YAZIN TOZDAN, KIŞIN ÇAMURDAN KURTULUYOR.

Açıklama yok.

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesi, Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ın çalışmalarıyla değişim, gelişim ve dönüşümünü sürdürüyor.

Açıklama yok.

Halfeti ilçesinde Belediyenin yaptığı çalışmalarla vatandaşların refah seviyesi yükseliyor.
İlçenin dört bir yanında yol yapım çalışmaları devam ediyor. Halfeti Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler birden fazla mahallede yol yapım ve iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.

Açıklama yok.
Bu kapsamda Ortayol-Argıl, Gözeli Ömerli, Saylakkaya-Ömerli mahallelerindeki stablize ve mekanik yol yapım işi çalışmaları tamamlandı.

Açıklama yok.
İlçedeki kilitli parke döşeme çalışmaları da tam hız sürüyor. Bitek Mahallesi Bayram Küme Evleri, Gürlüce, Balaban, Durak ve Ömerli mahallelerinde yapılan kilitli parke döşeme çalışmalarıyla vatandaşlar yazın tozdan, kışın çamurdan kurtuluyor.

Açıklama yok.

Konuyla ilgili açıklama yapan Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ‘Vatandaşlarımızın daha rahat ve konforlu ulaşım sağlaması için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Tüm ekip arkadaşlarımızla yaptığımız çalışmalarla ilçemizin refah seviyesini de yükseltiyoruz. Gece gündüz demeden Halfeti’ye hizmet ediyoruz’ dedi.

REKLAM ALANI