Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

HALİLİYE BELEDİYESİ 3 MAHALLENİN YOL AĞINI GENİŞLETİYOR

HALİLİYE BELEDİYESİ 3 MAHALLENİN YOL AĞINI GENİŞLETİYOR
26.05.2022
A+
A-

HALİLİYE BELEDİYESİ 3 MAHALLENİN YOL AĞINI GENİŞLETİYOR

Bir 1 kişi ve açık hava görseli olabilir
Haliliye Belediye Fen İşleri Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla ilçenin yol ağını genişletirken, Karşıyaka, Güzelyurt ve Kanoğlu Mahallelerinde yol açma çalışmalarında sona gelindi.

Bir 1 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını devam ettiriyor.

Bir 1 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir

Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan çalışmalarını sürdüren ekipler, stabilize yol yapım ve yol açma çalışmalarıyla mahalleleri yeni yollarına kavuşturuyor. Bu kapsamda çalışmalarına Karşıyaka, Güzelyurt ve Kanoğlu Mahallelerinde devam eden ekipler, kısa sürede tamamlamayı hedefledikleri yeni yolları vatandaşların hizmetine sunuyor. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını hafta sonu mesaisiyle de sürdüren ekipler, bir yandan ilçenin yol ağını genişletirken bir yandan da trafik yükünü azaltıyor.

 

Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise program dahilinde çalışmaların devam edeceği ve hizmetin tüm mahallelere ulaşacağı kaydedildi.

 

REKLAM ALANI