Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

HALİLİYE BELEDİYESİ EKMEK ÜRETİM TESİSİ KURDU

HALİLİYE BELEDİYESİ EKMEK ÜRETİM TESİSİ KURDU
16.11.2023
A+
A-

TARİH 16.11.2023
İLETİ NO 263
KONU HALİLİYE BELEDİYESİ EKMEK ÜRETİM TESİSİ KURDU
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K. Adı= basin Şifre= 123987

HALİLİYE BELEDİYESİ EKMEK ÜRETİM TESİSİ KURDU

Bir 1 kişi, babka, baget ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediyesi tarafından Aşevinin ekmek ihtiyacını karşılamak için hayata geçirilen Ekmek Üretim Tesisinde çalışmalar başladı. Günlük 6 bin ekmek üretileceğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Bir taraftan eser, bir taraftan da vatandaşlarımızın ayağına hizmeti sermenin gayretini yaşıyoruz” dedi.

Haliliye Belediyesi, günlük 6 bin ekmek üretim kapasitesi olan Ekmek Üretim Tesisini hayata geçirdi.
Bir 4 kişi, baget ve yazı görseli olabilir
Vatandaşlara dokunacak projelerin kısa süre içerisinde hayata geçirildiği Haliliye Belediyesi bünyesinde, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın direktifleriyle Ekmek Üretim Tesisi kuruldu. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından 3 bin 248 vatandaşa ulaştırılan Aşevi hizmetinden yararlanan ailelerin ekmek ihtiyacını karşılamak için çalışmalarını tamamlayan Haliliye Belediyesi, Ekmek Üretim Tesisi ile günlük 6 bin ekmek üretiyor. Belediye bünyesindeki ustalar tarafından geç saatlerde başlayan ekmek üretimi, sefer taslarına konulan yemekler eşliğinde sabahın ilk ışıklarıyla hanelere ulaştırılıyor.

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

‘Üreten belediye’ anlayışıyla Haliliye’ye kazandırılan eser ve hizmetlerle ihtiyaç sahibi ailelerin yanlarında olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ekmek Üretim Tesisinin vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. Başkan Mehmet Canpolat, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Bir 3 kişi, tofu, baget ve yazı görseli olabilir

“Vatandaşlarımızın ekmek ihtiyacını karşılamak adına, gördük ki biz Haliliye Belediyesi olarak kendi kendine yeten bir belediye olmamız gerekiyor. Ekmekle ilgili de bir ihtiyacımız vardı. Şu anda günlük 6 bin ekmek üretim kapasiteli bir Ekmek Üretim Tesisini de bitirmiş bulunmaktayız. Haliliye; Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi, gün geçtikçe de nüfusumuz artıyor ve büyüyor. Bu aileler de, ‘benim bir belediyem olsun’ diyor. Eser ve hizmet belediyeciliği anlamında bir taraftan eser, bir taraftan da vatandaşlarımızın ayağına hizmeti sermenin gayretini yaşıyoruz.”

 

Değerli Basın Mensupları;

 

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

 

İnternet siteleri için link;

 

FTP Adresimiz:

Sunucu: 213.14.45.58

Kullanıcı adı: basin

Şifre: 123987

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

Bir 1 kişi, babka, baget ve yazı görseli olabilir

REKLAM ALANI