Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

HALİLİYE BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEDE 460 PERSONELLE SAHADA

HALİLİYE BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEDE 460 PERSONELLE SAHADA
04.02.2023
A+
A-

 

 

 

HALİLİYE BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEDE 460 PERSONELLE SAHADA

 

 

 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, kent genelinde etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte 110 araç ve 460 personelle sahada mücadelesini sürdürüyor.

Resim

Şanlıurfa’da sabah saatlerinde etkili olan kar yağışıyla birlikte Haliliye Belediyesi tüm birimleriyle çalışmalara başladı.

Resim

Karla mücadele çalışmalarına tuzlama ile başlayan ekipler, vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için ara sokaklarda çalışmalarını artırdı. Kar küreme, greyder, traktör, tuzlama traktörü, kepçe, kamyon ve tuz serpici kamyonetleriyle sahada olan Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, tüm personelleriyle karla mücadele ediyor.

Müdürlüklerin koordineli çalışmasıyla kar küreme işlemlerini sürdüren ekipler, kaymalar ve donmaların önüne geçmek için kaldırım ve merdivenleri kardan temizliyor.

Resim

Öte yandan, ilçede yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmesi için ise vatandaşların “444 22 63” numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezi ile irtibat sağlayabileceği belirtildi.

Resim

 

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI