Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

Hayırlara vesile olmak

Hayırlara vesile olmak
02.05.2021
A+
A-

UTEF Federasyonu, ANTSEVAK Vakfı ve Leman Gebizli Umut Işığı Derneği Ramazan ruhunu yaşatan bir etkinliğe daha imza attı.

UTEF Federasyonu, ANTSEVAK Vakfı ve Leman Gebizli Umut Işığı Derneği Ramazan ruhunu yaşatan bir etkinliğe daha imza attı.

Paylaşma ve yardımlaşma ayı olarak bildiğimiz bu ayda Konya Tuzlukçu belediyesinde bulunan ihtiyaç sahiplerinin bir aylık ihtiyaçlarını karşılayacak erzak kolileri hazırlayıp Tuzlukçu İlçe Belediye başkanı Sayın Nurettin Akbuğa’ya ulaştırılmak üzere Tuzlukçu belediye çalışanlarına teslim ettiler.

Telefonla katılan Tuzlukçu ilçe Belediye Başkanı “ iki yıldır ihtiyaç sahibi halkımızın yanında oldunuz, bizlere her konuda her zaman destek çıktınız. Mevlananın şehrinde ramazanın ruhunu yaşattınız. Bizlere destek veren herkese yürekten teşekkür ederim” dedi.

Kısa adı UTEF olan Tüm Engelliler Yaşlılar ve Kimsesizler Federasyonu Genel Başkanı, ANTSEVAK vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mutlu Mete Kaçar konuşmasında “ bizler yardımlaşmayı dayanışmayı kendimize görev edindik. Nerede bir kimsesiz nerede bir muhtaç görsek yürekten elimizi uzattık. Ramazanın ruhunu hiç unutmadık. Yüreklere dokunmak, umut olmak ne güzel bunu başarabildiysek ne mutlu bize” dedi.

Leman Gebizli Tüm Engelliler Yaşlılar ve Kimsesizlere Umut Işığı Dernek Başkanı, UTEF Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Kalp Antalya Gazetesi İmtiyaz sahibi sayın Güldane Kaya konuşmasında “ Ramazanın kalbi yardımlaşma ve dayanışmada atar dedik dernekler olarak kendimize bunu görev edindik. Yıllardır yılın her ayı yardıma ihtiyacı olanların yanına koştuk. Sadece Ocak ayından bu yana hemen hemen her gün bir engellimize tekerlekli sandalye verdik üç akülü araç ve iki çocuğumuza özel yapım engelli yürüteç verdik dedi. Onlarca yardım kolisi dağıttık. Bizler veren ellerle ihtiyaç sahibi evler arasında bir köprü karanlık dünyalarına bir umut ışığı olmaya kendimizi adadık” dedi.

Mutlu Mete Kaçar-ANTALYA

REKLAM ALANI