Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

İBRAHİM HALİL YÖRÜK `DEN 10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI

İBRAHİM HALİL YÖRÜK `DEN 10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI
09.04.2022
A+
A-

Yörpet Gurup Petrolleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, RTSO Meclis Üyesi İş Adamı İbrahim Halil YÖRÜK, Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Yörük mesajında şu ifadelere yer verdi;

177. yıl önce, vatandaşlarımızın esenliği ve güvenliğini temin etmek amacıyla kurulan Polis Teşkilatımız, kamu düzeninin sağlanması huzur ve barış ortamının devamı için, üstün görev anlayışı içinde cansiperane gayretlerini sürdürmektedir. Kurulduğu günden bu yana sürekli kendini geliştiren Polis Teşkilatımız bugün sahip olduğu araç-gereç, fiziki imkânlar ve eğitimli personeli ile mutlu birey, huzurlu toplum vizyonu ile çalışmalarına devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Polis Teşkilatımızın, Polis Haftası’nı ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyor, görevi başında şehit düşen; aramızdan ayrılan güvenlik mensuplarımıza Allah’tan rahmet, gazi olanlara ve görevleri başında olan personele sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

REKLAM ALANI