Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

Kaynanamın Vasiyeti çok sevildi

Kaynanamın Vasiyeti çok sevildi
25.06.2021
A+
A-

Kaynanamın Vasiyeti çok sevildi

Azerbaycan’da komedi dalında en çok konser veren “Bu Şəhərdə” production birçok film yapımcılığı ile birlikte yeni bir ilke imza attı. Seyircilerinin Türkiye’de de yoğun olduğunu ve sürekli yorumlar aldığını fark eden “Bu Şəhərdə” yapımcılığını üstlendiği “Kaynanamın vasiyeti” dizisini Türkçe dublaj yapmaya karar verdi. 7 bölümü yayınlanan dizinin sevilirse tüm bölümlerinde artık Türkçe dublaj da olacak.
Hatta gelecek dönemde Türkçe dizi ve film çalışmaları da yapılabilir.

“Kaynanamın vasiyeti” dizisi Azerbaycan’daki ilk Youtube dizisidir olma özelliği taşıyor. Ayrıca dizideki tüm karakterleri sadece iki kişi; Rafael Dadaşov ve Coşqun Rəhimov oynuyor.

Dizinin konusu ise şöyle:
“Mesme” adında kaynana hastalığa yakalanıyor. Mesme varlıklı ve zengin biri. Bu sebeple haberi duyan tüm akrabaları yani, oğlu, gelini, kızı, damadı, kız kardeşi, kardeşinin çocukları, hatta komşuları Mesmeye gözlerini dikmiş durumda. Onun akıbetinin nasıl olacağını ve kime neyi vasiyet edeceğini dört gözle bekliyorlar. Olayların nasıl cereyan edeceğini her hafta “Bu Şəhərdə”nin youtube kanalında yayınlanan “Kaynanamın vasiyeti” dizisini izleyerek haber alabilirsiniz. Herkese iyi seyirler!

MUSTAFA DENİZ-İSTANBUL

REKLAM ALANI