Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

Kısıtlamalar kalktı Güvenli2023 İstanbul propolisin gücüyle hız kazandı!

Kısıtlamalar kalktı Güvenli2023 İstanbul propolisin gücüyle hız kazandı!
17.06.2021
A+
A-

Güvenilir Ürün Platformu tarafından başlatılan ve yaklaşık 7000 esnafa ulaşan Güvenli2023 İstanbul projesi Şişli Belediyesi ve BEE’O Propolis önderliğinde devam ediyor.

Pandeminin etkilerinin tüketici sağlığı açısından azaltılması amacıyla hayata geçirilen Güvenli2023 İstanbul ürün ve tüketici güvenliği online eğitim projesine bir destekte Şişli Belediyesi’nden geldi. Şişli Belediyesi sınırları içindeki ürün ve hizmet üreten tüm işletmelerin ücretsiz katılabileceği online eğitimler 23 Haziran Çarşamba günü başlıyor.

Katma değerli arı ürünlerini yerli olarak üreten sektörün en büyük firması BEE’O Propolis’in ana destekçisi olduğu proje ile eczaneden markete, fırından restauranta gıda üretimi ve satışı yapan herkese ürün ve tüketici güvenliği konusunda detaylı eğitimler verilecek.

Başta gıda sektöründe faaliyet gösteren işletmeler olmak üzere halk sağlığını etkileyebilecek tüm kişi ve kurumlara ulaşarak farkındalık yaratmak ve pandeminin olumsuz koşullarını minimuma indirmek için kolları sıvayan Şişli Belediyesi, BEE’O Propolis ve Güvenilir Ürün Platformu desteği ile Şişli’yi en güvenilir ilçe yapacak.

Başta propolis olmak üzere arı ürünleri üzerine yaptığı çalışmalar ile adından sıkça bahsettiren BEE’O Propolis, sosyal sorumluluk projelerine yenisini ekliyor. BEE’O Propolis firmasının kurucu ortağı ve Genel Müdürü Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Elif Tanuğur Samancı’nın “Anadolu Arı Ürünlerinin Farkını ve Beslenme Açısından Önemini” anlatacağı eğitimlerde arı ürünleri satışı ve üretimi yapan tüm işletmeler ücretsiz katılabilecektir. Eğitim programında hijyen kurallarından izlenebilirliğe, yasal sorumluluklardan pandemide markalaşmaya birçok farklı içerikte eğitimler verilecek. Eğitimlere katılarak sınavlarda başarılı olanlara ise sertifikalarını Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin dağıtacak.

Güvenli2023 eğitimlerinin ilk defa Azerbaycan genelinde de verilmeye başlanacağı projede Azerbaycan Teknoloji Üniversitesi’nin eğitmenleri Türkiye ile eş zamanlı eğitimlerle farkındalığı ülke dışına taşıyacak.

23 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek projeye kayıtlar www.guvenilirurunplatformu.com üzerinden 21 Haziran’a kadar yapılabilecek.

 

REKLAM ALANI