Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU TARAFINDAN BAŞKAN SADETTİN BİLGİN’E HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKET TAKDİM EDİLDİ

M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU TARAFINDAN BAŞKAN SADETTİN BİLGİN’E HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKET TAKDİM EDİLDİ
27.06.2022
A+
A-

M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU TARAFINDAN BAŞKAN SADETTİN BİLGİN’E HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve araba görseli olabilir

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’mizin 70. Kuruluş Yıldönümü Etkinliği kapsamında, Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sadettin BİLGİN ve Odamız Genel Sekreteri Merve ARSLAN Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Törenine katılım sağladı.

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Programın Ödül Töreni kapsamında; Ticaret Bakanı Sayın Mehmet Muş ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sadettin BİLGİN’e Hizmet Şeref Belgesi ve plaket takdim edildi.

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 70.Yıl etkinlikleri ile ilgili konuşan Başkan BİLGİN “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 70.yıl etkinlikleri kapsamında, DOĞA ve EĞİTİM vurgusunu hep ön planda tutan, Türkiye Odalar ve Birliği’mizin değerli Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU camiamızı onurlandırdı. Pandemi sebebiyle uzun süredir bir araya gelemediğimizden, etkinliğimiz coşkulu bir şekilde kutlandı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’mizin 70.yılının ülkemize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Bir 1 kişi görseli olabilir

REKLAM ALANI