Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

MEHMET FETTAH ÇİFTÇİ `DEN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

MEHMET FETTAH ÇİFTÇİ `DEN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
16.03.2024
A+
A-

MEHMET FETTAH ÇİFTÇİ `DEN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

AK Parti 27.Dönem Hatay Milletvekili Adayı Bayir Bucak Türklerini Koruma Tanıtma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Fettah Çiftçi, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Bayir Bucak Türklerini Koruma Tanıtma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Fettah Çiftçi, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Türk Milleti olarak tüm dünyaya meydan okuyarak var olma mücadelesi verdiğimiz ve tarihte eşine rastlanmayan bir kahramanlık destanına dönüştürdüğümüz Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümünü gururla kutluyoruz.

Çanakkale Zaferi, vatanın ve millÇanakkale biğa ve profesyonel etin, bekası ve mutluluğu için canlarını feda edecek kadar benliklerinden vazgeçmiş yüz binlerce milli kahramanın, ilahi bir mücadele gücüdür. Çanakkale Savaşları yalnızca bir askeri başarı değil, izzeti nefsi ve haysiyeti ile oynanmak istenen büyük Türk milletinin topyekûn ayağa kalktığı bir diriliş ve yükseliş abidesidir.

Aziz şehitlerimizin kanlarıyla suladıkları ve bizlere emanet ettikleri bu toprakları bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhafaza etmek en kutsal görevlerimizdendir. Bizlere bu büyük zaferin gururunu yaşatan şehitlerimizi asla unutmadan, birlik ve beraberliğimizin ehemmiyetini idrak ederek, yeni nesillere bu bilinci aktarmayı bir borç bilmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Çanakkale gazisi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmetle, hayatta olan kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI