Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

Mehmet Kızıl’ dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Mehmet Kızıl’ dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
13.03.2022
A+
A-

Mehmet Kızıl’dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

 

Kızıl Group Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Mehmet Kızıl, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Kızıl, İnsan sağlığını korumak için mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getiren hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız, hayatla ölüm arasında bir şifa köprüsüdür.

Sağlık sistemimizin tüm dünyanın gıpta edeceği bugünkü duruma gelmesinde hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmaları hiç şüphesiz büyük önem arz etmektedir.

Tüm insanlar için, güvenli bir liman olarak hizmet veren tabiplerimizin, M. Kemal Atatürk’ün “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz.” sözleriyle ne kadar kutsal bir görevi yerine getirdikleri gözler önüne serilmektedir.

Dünyayı etkisi altına alan pandemi ile mücadelede de hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız, yüreklerindeki insan sevgisi ile böylesine meşakkatli bir mesleği başarıyla ifa etmektedirler. Zaman mefhumu tanımaksızın, fedakârca bir yılı aşkın bir süredir bıkmadan, usanmadan çalışan hekim ve sağlık çalışanlarının hakkını ödeyemeyiz. Tüm sağlık teşkilatımıza, bu salgın hastalıkla mücadele etmekte göstermiş oldukları üstün gayret ve çabalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile, bu salgın sürecinde hastalara şifa olmak için fedakarca çalışırken vefat eden sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere, ebedi aleme göç eden tüm sağlık çalışanlarımıza Yüce Mevla’dan rahmet diliyorum. Tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı en iyi dileklerimle kutluyor, hepsine huzur, mutluluk ve başarı temenni ediyorum.”

ABDULLAH YİĞİT –İSTANBUL

REKLAM ALANI