Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

MEHMET NURİ SAMANCI `DAN RAMAZAN AYI MESAJI

MEHMET NURİ SAMANCI `DAN RAMAZAN AYI MESAJI
01.04.2022
A+
A-

SERVET SAMANCI -AĞRI
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Samancı, Ramazan’ın millete, ülkeye, dünyaya ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diledi.
Başkan Samancı mesajında 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’in, Müslümanların özlemle beklediği bir ay olduğunu belirterek, Ağrı ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan ayını kutladı.

Ramazan-ı Şerif’in insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine büyük katkı sağlayacağını ifade eden Başkan Samancı, şöyle devam etti: “Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan-ı Şerif, dini açıdan taşıdığı anlamın yanı sıra sosyal olarak da tam bir dayanışma dönemidir. Halkımızın bu kutsal ayda yardım yaparak, bağışta bulunarak, dua ederek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla dayanışma içinde olacağına inanıyorum. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı Ramazan-ı Şerif’i bu erdemli özelliklerin yerleşmesi için bir vesile olarak değerlendirmeliyiz. Ramazanın Ağrı ilimize, Ülkemize ve Tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.

REKLAM ALANI