Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

“ŞANLIURFA TANITIM GÜNLERİ” SİYASET VE İŞ DÜNYASINI BİR ARAYA GETİRDİ

“ŞANLIURFA TANITIM GÜNLERİ” SİYASET VE İŞ DÜNYASINI BİR ARAYA GETİRDİ
30.06.2021
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin kentin gastronomisini, kültürel zenginliklerini, tarihini, müziğini tanıtmak ve Ankara’da memleket hasreti çeken Şanlıurfalılarla bir araya gelmek için düzenlediği “Şanlıurfa Tanıtım Günleri” etkinliğinin ilk ayağı olan Ankara’da siyasiler, bürokratlar, iş insanları ve STK temsilcileri bir araya geldi.

Başkent Ankara’da bir otelde düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti MKK Üyesi ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Halil Özcan, Zemzem Gülender Açanal, Mehmet Ali Cevheri, Mehmet Akyürek, Halil Özşavlı, Geçmiş dönem milletvekillerinden Seydi Eyüpoğlu, Mahmut Kaçar, Zülfikar İzol, Yahya Akman, Şanlıurfa il Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, İlçe Belediye Başkanları Metin Baydilli, Mehmet Canpolat, Aslan Ali Bayık, Mehmet Yalçınkaya, Suphi Aksoy, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık STK temsilcileri, İş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN BEYZGÜL:” ŞANLIURFA GASTRONOMİSİYLE, TARİHİYLE, MÜZİĞİYLE RAKİPSİZDİR”

Şanlıurfa’ya özgü tirit ikramında bulunulan buluşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül “Şanlıurfa gastronomisiyle, lezzetiyle, tarihiyle, müziğiyle rakipsizdir. Çünkü Şanlıurfa’nın gastronomisi her evin mutfağıdır. Şanlıurfa’nın müziği sıra gecelerini bir konservatuvara çeviren yerlerdir. Göbeklitepe, Balıklıgöl, Urfa Kalesi, Şanlıurfa’ya özgüdür kimse rakip olamaz. Şanlıurfa’yı her platformda her ilde anlatmaya, tanıtmaya misafirlerimizi Şanlıurfa’ya davet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

ŞANLIURFA VAKFI BAŞKANI ALATAŞ:” ŞANLIURFA KÜLTÜREL ZENGİNLİKLERİYLE ÇOK ÖNEMLİ”

Şanlıurfa Vakfı Genel Başkanı Mustafa Kemal Alataş ise “Şanlıurfa Tanıtım Günleri” kapsamında siyaset ve iş dünyasının temsilcileri bir araya geldik. Şanlıurfa kültürel zenginlikleriyle çok önemli, çok değerli, bu etkinliğin düzenlenmesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımıza da teşekkürlerimizi sunuyorum. İfadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI