Uluslararası Sporcu Sendikası (US-SEN) Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Yoğurtçuoğlu, uzun süren savaşın ardından Suriye’de toplumsal iyileşme ve gençlerin spora yönlendirilmesi amacıyla kapsamlı bir çalışma başlattıklarını açıkladı.
Selçuk Yoğurtçuoğlu, özellikle Halep, İdlib, Lazkiye, Hama, Humus, Rastan, Talbise, Deraa ve Kuneytra bölgelerinde savaşın bıraktığı derin yaraların spor yoluyla onarılabileceğini belirtti.
“Gençlerin yeniden hayata tutunmaları için amputee futbolu başta olmak üzere birçok spor branşında rehabilitasyon programları başlattık. Spor, umut ve barışın en güçlü dilidir.” diyen Yoğurtçuoğlu, bölgedeki gençlerin fiziksel ve ruhsal olarak yeniden güç kazanmalarını hedeflediklerini ifade etti.
Selçuk Yoğurtçuoğlu, US-SEN’in bu insani girişiminin sadece sporun değil, aynı zamanda barışın ve insan onurunun yeniden inşasına katkı sağlayacağını vurguladı.
Haber Merkezi


METİN ŞİRİN’İN HAYAT HİKÂYESİ:BEN KİMİM?
Birleşik Rusya ve Birleşik Abhazya, partiler arası işbirliğinin güçlendirilmesi ve iki devletin birliğinin pekiştirilmesi konularını görüştü
PROFESYONEL GAYRİMENKUL İZMİR URLA VE ÇANAKKALE BİGA VE GAZİANTEP`DEN MEHMET TAŞ`DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
RUZENN’İN ”KOKU”SU HER YERİ SARACAK
Efsane Yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu’dan Yeşilçam’a Vefa: Yeşilçam Hayal Kahramanı Okurlarla Buluşuyor
Şiirin Sessiz Gücü: Saliha Gündoğdu’dan Edebiyat Dünyasına Anlamlı Bir Buluşma