Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

Sesiyle ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken yetenekli sanatçı Asya Sarı

Sesiyle ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken yetenekli sanatçı Asya Sarı
23.10.2021
A+
A-

Asya Sarı’nın iddialı projesi
Real, tüm platformlarda

Açıklama yok.

Sesiyle ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken yetenekli sanatçı Asya Sarı, bir süre önce yayınlamış olduğu “Kendini Sevenler Kulübü” şarkısından sonra yeni projesi Real’i müzikseverlere buluşturarak sevenlerine yabancı şarkı sürprizi yaptı.

Açıklama yok.
Küçük yaşlarda piyano dersleri almaya başlayan ve süregelen kabiliyetini uzun yıllar doğru alanlarda değerlendirerek müzik sektörüne merhaba diyen Asya Sarı, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Ana Sanat Dalı’nı kazanarak eğitimine devam etti.

Açıklama yok.
Konservatuvara adım attığından bu yana küçük küçük şarkı denemeleri yapan Asya Sarı, 11 yaşında şarkılarını yazmaya başladı. İlk başta bir oyun olarak gördüğü bu eylem onun için bir tutkuya dönüşmeye başladı. Konservatuvar hayatı boyunca bir yandan başarılı bir şekilde eğitimini sürdürürken, bir yandan da aldığı formal eğitimin dışına çıkarak kendi kendine besteler yaptı. Bu süre boyunca İdil Biret, Denis Kozukhin gibi önemli piyanistlerle de çalışma şansını yakaladı.

Açıklama yok.

Başarılı eğitiminin sonunda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano bölümünü iyi bir dereceyle bitirerek bir yandan Yüksek Lisans yapan Asya Sarı, diğer yandan da ses prodüksiyon eğitimi alarak bestelerini profesyonel bir şekilde yayınlayabilmek için kendini geliştirmeye devam ediyor.
Asya Sarı’nın yeni projesi Real, Akustikhane Records etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında.

MUSTAFA DENİZ -İSTANBUL

Açıklama yok.

REKLAM ALANI