Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

ŞİMDİ DE TÜRK YAPIMCILARA TAKI VERİYORLAR

ŞİMDİ DE TÜRK YAPIMCILARA TAKI VERİYORLAR
06.07.2021
A+
A-

Hindistan, Hollywood başta olmak üzere birçok dünya Sineması’na gümüş takı gönderen Kar Gümüş şimdi de Türk Sineması’na el attı. Film yapımcıları tarihi TV dizisi ve sinema filmi takıları için Kar Gümüş firmasının kapısını aşındırmaya başladı.

Açıklama yok.

Pandemi sürecinde Hindistan ve Hollywood sineması takıları üzerine çalıştıklarını dile getiren Kar Gümüş yönetim kurulu başkanı Metin Kartal, özellikle yüzük ve kolluklara büyük bir ilginin olduğunu söyledi. Yapımcıların ise film ve diziler için yüzük ve kolye talebinde bulunduğunu belirterek, ‘Avrupa, Ortadoğu ve bazı Arap ülkeleri bizden gümüş takı alıyor.

Açıklama yok.

Ülkemizde de son yıllarda tarihi filmler ve diziler sıklıkla çekilmeye başlandı. Türk yapımcılar da bizden ürün almaya başladı diye konuştu.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI