
SON Parti Genel Başkanı Murat ÇOBANOĞLU, 2 – 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı.
SON Parti Genel Başkanı Murat ÇOBANOĞLU, mesajında şu ifadelere yer verdi;
02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası, insanları lösemi hastalığına karşı bilinçlendirerek erken teşhisin öneminin vurgulandığı ve toplumsal farkındalığın amaçlandığı haftadır.
Kan kanseri olarak da bilinen lösemide erken teşhis çok önemlidir. Tedavi süreci zorlu ve uzun olan lösemi çocuklarda en yaygın görülen kanser türlerinin başında gelmektedir. Bulaşıcı değildir ve tedavisi vardır. Lösemi hastası çocukların hayatlarını kurtarabilmenin en önemli yolu kan ve kök hücre bağışıdır.
Lösemiyle mücadele eden geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımıza ve ailelerine acil şifalar diler, sağlıklı ve mutlu yarınlar temenni ederim.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

İrkutsk bölgesinde 30 okul daha 2025 yılında Birleşik Rusya’nın “Kahramanların Yüzleri” kampanyasına katılacak

Рюкзаки, тетради, наборы для творчества: «Единая Россия» помогает детям в регионах подготовится к новому учебному году

«Единая Россия» обновила детскую площадку в Алчевске (ЛНР)

Barnaul’daki Birleşik Rusya Kamu Destek Merkezi’nde yetimhanedeki çocuklara cesaret dersi verildi

«Единая Россия» привела в порядок воинские захоронения в регионах

«Единая Россия» и МГЕР поздравили железнодорожников с профессиональным праздником в Мордовии