Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

SPOR YÖNETİCİSİ VE İŞ İNSANI BEKİR AYAZ`DAN 19 MAYIS MESAJI

SPOR YÖNETİCİSİ VE İŞ İNSANI BEKİR AYAZ`DAN 19 MAYIS MESAJI
18.05.2023
A+
A-

SPOR YÖNETİCİSİ VE İŞ İNSANI BEKİR AYAZ`DAN 19 MAYIS MESAJI

Spor Yöneticisi ve İş İnsanı Bekir Ayaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Spor Yöneticisi ve İş İnsanı Bekir Ayaz, mesajında şu ifadelere yer verdi;

19 Mayıs 1919, İstiklal Savaşı’nın kazanılmasında ve Cumhuriyet’in kurulmasında tarihi bir milat olmuş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından gençlerimize armağan edilmiştir.

İstiklal mücadelemizle Aziz Milletimiz vatanı, bayrağı ve mukaddes değerleri uğruna tüm imkansızlıklara ve yokluğa rağmen kahramanlık destanları yazabildiğini tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir. Cumhuriyetle birlikte kazandığı değerlerin ilelebet devam etmesi ve bu topraklarda atılacak herhangi bir adımın Türk milletinin varlığı dikkate alınmaksızın atılamayacağını bir kez daha ifade etmiştir.

Bu anlamlı gün aynı zamanda tarihinden güç alan, istiklaline duyduğu aşkla istikbale yürüyen bir gençliğin günüdür.

“Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.” diyerek Cumhuriyet’in istikbalini gençlerin gayret ve azimlerine bağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizi ve milletimizin değerlerini gençlerimize emanet etmiştir.

Gençlerimize düşen en büyük görev, bu aziz vatanın bağımsızlığını korumak, geleceğini teminat altına almak ve inandığı değerler öncülüğünde gelecek kuşaklara huzur ve güven dolu bir ülke bırakmaktır. Milli ve manevi değerlerimiz, Kurtuluş Mücadelesi ve Cumhuriyet ile kazandığımız tecrübelerimiz, geleceğe ancak gençlerimizin inanç ve gayretiyle aktarılabilir.

Bu vesileyle çok kıymetli gençlerimizin ve Aziz Milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarımıza, aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, mukaddes emanetlerini saygı ve hürmetle yad ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT –ANKARA

REKLAM ALANI