US-SEN Genel Başkanı Bekir Ayaz, sporun birleştirici gücünden yararlanarak Diyarbakır’da düzenlenecek olan Tahir Elçi Barış Kupası için önemli temaslarda bulunacak.
Önümüzdeki günlerde, Birleşmiş Milletler Spor Kalkınma ve Barış Ofisi (UNOSDP) yetkilisi Wilfried Lemke ile İsviçre’nin Cenevre şehrinde bir araya gelecek olan US-SEN Genel Başkanı Bekir Ayaz, bu görüşmede Tahir Elçi Barış Kupası’nın detaylarını paylaşacak ve destek talebinde bulunacak.
Bu önemli organizasyonun, bölgede barışın ve kardeşliğin pekiştirilmesi açısından büyük bir adım olacağı vurgulandı. US-SEN’in, spor aracılığıyla toplumlar arası diyaloğu güçlendirme hedefi doğrultusunda atılacak bu adım, Diyarbakır halkı başta olmak üzere geniş bir kitleyi kapsayacak.
US-SEN Genel Başkanı Bekir Ayaz’ın UNOSDP yetkilisi Wilfried Lemke ile gerçekleştireceği görüşmenin ardından, Tahir Elçi Barış Kupası’nın detayları kamuoyu ile paylaşılacak. Organizasyonun, sporun evrensel diliyle barışın inşasına katkı sunması hedefleniyor.
Haber Merkezi-Ankara
Пьер де Голль: Западным странам необходимо открыть и приветствовать многополярный мир, не занимать доминирующую позицию, но стать партнёрами странам в экономике и политике
Birleşik Rusya’nın desteğiyle Moskova’da düzenlenen VIII. Büyük Çocuk Festivali’nin kazananları açıklandı
Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya geleneksel olarak Afrika Ulusal Kongresi ile dostluk bağlarını güçlendirmeye özel önem veriyor.
Birleşik Rusya’nın desteğiyle atletizm şampiyonası Çelyabinsk Oblastı, Verkhniy Ufaley’de düzenlendi
İlham Aliyev, Taşkent Kongre Merkezi’ne geldi
Birleşik Rusya Genç Muhafızları Birobidzhan’da voleybol turnuvası düzenledi