Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

Tertemiz Eyyübiye İçin Gece Gündüz Çalışıyorlar

Tertemiz Eyyübiye İçin Gece Gündüz Çalışıyorlar
23.08.2022
A+
A-

Tertemiz Eyyübiye İçin Gece Gündüz Çalışıyorlar

 

 

 

İnsanların sabah evlerinden çıkınca tertemiz cadde ve sokaklarla karşılaşması için büyük bir özveriyle çalışan temizlik ekiplerinin mesaisi, çoğumuzun dikkatini bile çekmez. Oysa, şehirleri evlerimizin içi gibi tertemiz tutmak için gece gündüz demeden çalışan çok büyük ekipler var.

O ekiplerden biri de Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi Eyyübiye’yi sürekli tertemiz tutmak için gece gündüz çalışan temizlik ekipleri. Tarihi mekânları, gün boyu turistlerin ziyaret ettiği çarşıları ve şehrin insan trafiğinin en yoğun olduğu caddeleri pırıl pırıl tutmak için gece yarısından, günün ilk ışıklarına kadar çalışan Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları, belediyelerin büyük bütçeler ayırmak zorunda olduğu temizlik işlerinde de tasarruf ve verimliliği sağlıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ilçe genelinde sürekli olarak temizlik seferberliği halinde çalışan temizlik ekipleri, çöp konteynerlerinin tamiri ve boyanmasını da mobil hale getirilen atölyeler sayesinde yerinde yapıyor. Tamir edilip, boyanarak uzun yıllar verimli şekilde kullanılması sağlanan metal çöp konteynerleri, hurdaya atılmak yerine ekonomiye kazandırılıyor.

Günün ilk ışıklarıyla Eyyübiye’nin tüm sokak ve caddelerini tertemiz hale getirmek için ellerinde süpürgeleri, temizlik araçları, yıkama ve çöp toplama makinalarıyla mesailerine devam eden temizlik işçilerinin özverili çalışmaları Eyyübiyeliler tarafından da takdirle karşılanıyor.

 

 

 


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/3QelDHUyO7I
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-V84FEr6gwd

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

REKLAM ALANI