Türk Milli Kuvvetler Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih ŞİMGA, KKTC’nin Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’ın 13’üncü ölüm yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Tümkuv Genel Başkanı Dr. Fatih ŞİMGA, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesinde tarihe geçmiş, büyük özveri ve fedakarlık ortaya koyarak halkına önderlik etmiş büyük devlet adamı, değerli insan Kurucu Cumhurbaşkanı Merhum Rauf Raif Denktaş’ı 13. yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Kıbrıs davasının yılmaz savunucusu, hukukçu, mücahit ve lider olan Merhum Rauf Raif Denktaş, Kıbrıs Türk halkının özgürlüğü ve varoluş mücadelesine adanmış ömrüyle, halkını azınlıktan devlet sahibi bir topluma taşıyan örnek bir lider olarak tarihe geçmiştir. Kararlı duruşu, diplomatik öngörüleri ve idealleriyle Kıbrıs Türk halkının yolunu aydınlatmış, halkının hak ve menfaatlerini en iyi şekilde korumak için büyük çabalar sarf etmiştir. Denktaş’ın ilke ve değerleri genç nesillere rehberlik etmeye devam edecek, bizlere düşen görev onun anısını yaşatarak emanetine sahip çıkmaktır.

Bu anlamlı gün vesilesiyle, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın manevi huzurunda saygıyla eğiliyor, O’nu özlem, minnet ve rahmetle anıyoruz.”
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Birleşik Rusya Kadın Hareketi, Belovodsk’taki (LPR) okul çocuklarına robotların, dronların ve sinir ağlarının çalışmalarını tanıttı
Birleşik Rusya Kadın Hareketi, “Mentorlerim” projesinin ikinci sezonunu Orel’de başlattı
«Единая Россия» дала старт отчёту по народной программе
«Единая Россия», Корпорация МСП и «Опора России» запустили программу «СВОй бизнес» в Новосибирской области
«Единая Россия» дала старт празднованию 100-летия Всероссийского общества глухих в Санкт-Петербурге
Активисты «Молодой Гвардии Единой России» и «Волонтёрской Роты» проведут мастер-классы для детей в исторических регионах