Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

TÜRK İŞ ADAMI BÜLENT ÖZASLAN `DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

TÜRK İŞ ADAMI BÜLENT ÖZASLAN `DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
27.10.2021
A+
A-

Almanya’da Türk iş adamı Bülent Özaslan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Türk iş adamı Bülent Özaslan yayınladığı kutlama mesajında; “Atatürk önderliğinde büyük Türk milletinin verdiği mücadele sonucunda kurulan Cumhuriyetimiz bugün 98. Yaşında.

Cumhuriyet gerek doğarken gerekse büyüyüp bu yaşa gelinceye kadar birçok badireler atlattı. Ancak Cumhuriyetin en iyi yönetim biçimi olduğuna yürekten inanan aziz Türk milleti cumhuriyete sahip çıktı. Onu iç ve dış düşmanlardan koruyup gözetti.

Cumhuriyet sadece bir yönetim biçimi değil bir yaşam tarzıdır. Büyük önderin dediği gibi muasır medeniyet seviyesine ulaşmanın bir yolu olarak benimsediğimiz Cumhuriyet sayesinde ülkemizin gelişimi diğer dünya ülkeleri üzerinde saygınlığı ve gücü açıkça ortadadır. Bugün Orta Doğuda, Doğu Akdeniz’de, Azerbaycan ve dünyanın her yerinde Türk’ün yadsınamaz varlığı bunun en büyük göstergesidir.

Atatürk’ün “Cumhuriyeti biz kurduk onu yüceltecek ve yükseltecek olan sizlersiniz” direktifine uygun olarak bugün gelinen noktada Türkiye Cumhuriyeti halkını müreffeh yaşam düzeyine ulaştırmış, demokraside büyük ilerleme kaydetmiştir.

Bizi bölmek ve parçalamak isteyen iç ve dış mihraklara karşı adeta kalkan vazifesi gören Cumhuriyet sayesinde ulusal birlik ve beraberliğimiz pekişmiş ve perçinlenmiştir. Kimsenin Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmaya ve parçalamaya gücü yetmemiştir ve yetmeyecektir.

Gücünü aziz Türk milletinin kendisine bağlılığından alan cumhuriyetimizi bize armağan eden Atatürk başta olmak üzere İstiklal Savaşı kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; Şanlıurfalı hemşerilerime sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!” dedi

ABDULLAH YİĞİT-ALMANYA

REKLAM ALANI