
Türk Milli Kuvvetler Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih ŞİMGA, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Tümkuv Genel Başkanı Dr. Fatih ŞİMGA, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“5 Ekim; Birleşmiş Milletlerin Eğitim, Bilim ve Kültür örgütü (UNESCO) tarafından 1994’ten itibaren Dünya Öğretmenler Günü olarak ilan edilip birçok ülkede her yıl kutlanmaktadır. Dünya Öğretmenler Günü öğretmenlerin dünya çocukları için daha iyi bir gelecek sağlamadaki rolünün anlaşılmasında toplumun dikkatinin çekilmesi fırsatını sağlamaktadır.
İyi bir öğretmen; bir çocuğu değiştirir, bir okulu değiştirir, ülkeyi değiştirir ve hatta dünyayı değiştirir. Bunun bilincinde olarak terörden arınmış, vatanına, milletine, bayrağına ve demokrasisine sahip çıkan bir nesil yetiştirmek için kaliteli öğretmen yetiştirmeli, kaliteli eğitim olanakları sağlamalıyız. Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en iyi miras, iyi ve nitelikli bir eğitim sistemi ve iyi yetişmiş nesillerdir.
Bu konuda sorumluluk sahibi olan ve bu kutsal vazifeyi icra eden her Öğretmenin-Eğitmenin Dünya Öğretmenler Günü’nü kutluyor ve saygıyla selamlıyorum.”
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Birleşik Rusya, Novgorod’dan Kursk’a evsiz hayvanlar için yiyecek gönderdi

Birleşik Rusya aktivistleri Kemerovo’daki okul öncesi çocuklara güvenli sürüş kurallarını anlattı

По партпроекту «Единой России» «Культура малой Родины» модернизировали ДК в Сузунском районе Новосибирской области

Kabardey-Balkar’da Birleşik Rusya engelli çocuklar için bayram düzenledi

«Единая Россия» организовала приём у хабаровских офтальмологов для более 160 жителей Камчатки

Birleşik Rusya okulları ve anaokullarını denetledi: 1 Eylül’e her şey hazır