Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

Yeni Yıl arifesinde Birleşik Rusya yalnız yaşlılar için bir hediye koleksiyonu düzenliyor

Yeni Yıl arifesinde Birleşik Rusya yalnız yaşlılar için bir hediye koleksiyonu düzenliyor
08.12.2023
A+
A-

Yeni Yıl arifesinde Birleşik Rusya yalnız yaşlılar için bir hediye koleksiyonu düzenliyor

2023,

“Gümüş Ağaç” kampanyasına 15 Aralık’a kadar herkes katılabilir
Saratov’da parti temsilcileri, şehir Duma milletvekili Sergei Agapov ile birlikte eyleme katıldı ve ilk hediyeleri toplama noktalarından biri olan Zavodsky bölgesinin yerel şubesinde topladı.

“Yalnız emeklilerin, özellikle de en güzel tatillerin – Yeni Yıl ve Noel – arifesinde desteğe ve bakıma ihtiyaçları var. Eylemin amacı, yaklaşan tatillerin arifesinde yaşlı vatandaşlar için bir özen, nezaket, ilgi ve kapsamlı destek atmosferi yaratmaktır. Ortak hedefimiz, desteğe ve bakıma ihtiyacı olan yaşlılar arasından mümkün olduğu kadar çok genci kampanyaya çekmek. İnsanlar tavsiye almak için size geliyorlar, bilge, sabırlı ve anlayışlı. Ama bugün gençliğimizden çok şey öğrenebiliriz! Toplumumuzun gelişimi ancak taşıyıcıları eski nesil insanlar olan geleneklerin ve değerlerin devamlılığının korunmasıyla sağlanabilir” dedi Sergei Agapov.

Hantı-Mansiysk Özerk Okrugu’nda, Birleşik Rusya’nın Hantı-Mansiysk bölgesel şubesi sekreteri, Ugra Duma Başkanı Boris Khokhryakov, Yeni Yıl arifesinde “gümüş” çağındaki vatandaşlara sıcak battaniyeler dağıttı .

“Umarım bu proje hemşerilerimizin bu parlak bayram öncesinde ilgimizi hissetmelerine ve onlara bir parça sıcaklık vermelerine olanak sağlar. “Birleşik Rusya” geleneksel olarak bir dizi insani proje yürütüyor ve ihtiyacı olan herkese ilgi göstermeye çalışıyor! Elbette gelecekte de bu çalışmaya sistematik bir temelde devam edeceğiz” diye vurguladı Boris Khokhryakov.

Eyleme Murmansk’ta Devlet Duması milletvekili Tatyana Kusayko da katıldı .

“Yalnız yaşlı insanların ilgimize ve ilgimize ihtiyacı var. Yaşlı nesil için şenlikli bir ruh hali yaratmak zor değil. 15 Aralık’a kadar Birleşik Rusya’nın bölge departmanı ve kamu resepsiyonu, yalnız yaşayan veya yatılı evlerde yaşayan yaşlı kuzeyliler için hediyeler topluyor” dedi Tatyana Kusayko.

Kalmıkya’da eyleme Halk Khural Milletvekili Ochir Khalgaev katıldı . Hediye toplama kutusu, Birleşik Rusya’nın Cumhuriyetçi Kamu Desteği Karargahına yerleştirildi.

Mordovya’da Cumhuriyet Devlet Meclisi Milletvekili Maxim Avtaev , eski neslin temsilcileri için havlu ve sıcak tutan giysiler bağışladı. “Yaşa büyük saygım var ve Yeni Yıl arifesinde sadece çocukların değil yaşlıların da bir mucize beklediğine inanıyorum. Daha çok hayırlı işler yapalım” dedi.

Kampanyanın amacı, sosyal hizmet kurumlarında yatan hastalar ve yalnız yaşayan yaşlılar için yılbaşı hediyeleri toplamak. Popüler hediye örnekleri: sıcak tutan battaniyeler, nevresimler, havlular, hijyen ürünleri, sıcak tutan nevresimler, terlikler, eşofmanlar, sabahlıklar, gecelikler, yemek takımları vb.

Hoparlör
Agapov Sergey Aleksandroviç
Agapov Sergey Aleksandroviç
Saratov Şehir Duması Milletvekili, Udarnik Rekreasyon Parkı Geliştirme Direktörü
#bölgeler
#gümüş ağacı
#EPyardım eder
#Mordovya Cumhuriyeti
#Khalgaev
#Kalmıkya Cumhuriyeti
#Kusayko
#Murmansk bölgesi
#Khanty-Mansiysk Özerk Okrugu – Ugra
#Khokhryakov
#Saratov bölgesi
#Agapov
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-v-preddverii-novogo-goda-organizuet-sbor-podarkov-dlya-odinokih-pozhilyh-lyudej

REKLAM ALANI